Samen verder

Hoe gaan we samen verder?

In de praktijk werken we met 4 therapeuten. Tot nu toe zijn we weinig als groep naar buiten gekomen, ook al voelen we ons goed verbonden met elkaar. We hebben het proces van elkaar leren kennen, het contact vrij & kwetsbaar te laten verlopen zijn werk laten doen. We besloten reeds van bij de start dat we niets zouden forceren, dat we zouden vertrouwen op het groepsproces.

Het is nu zover om deze verbinding opnieuw vorm geven, deze duidelijker in de wereld brengen. Hoe kunnen we dit doen zonder onze eigenheid te verliezen?

We besluiten om te starten bij het begin: samen een nieuwe naam kiezen. Van daaruit gaan we verder; voelen en zoeken wat voor iedereen gepast is.

De verbinding die we zijn aangegaan wil ik duidelijker zien op de voorkant van onze praktijk. Het is belangrijk om te laten zien wat we in onze praktijk doen. Zowel naar voorbijgangers, cliënten en doorverwijzers.

Ik ben nieuwsgierig naar wat & waar ons besluit ons gaat brengen….

An

Strawberry Vanilla Waffle Cone

Deze jurk van een mix van licht linnen en zacht katoen is ideaal voor de dagen dat je snel de deur uit moet. De jurk is ontworpen in de stijl van een comfortabel t-shirt, met een riem rond de taille.

Onrecht…

Onrecht heeft het nodig om gezien en erkend te worden. Maar wat hebben we eerst te doen? Wachten we tot we gezien worden en erkenning krijgen? Of heb je er zelf mee aan de slag te gaan? Ikzelf vind dit een moeilijk vraagstuk. Ik voel het onrecht dat ik 15 jaar niet ernstig genomen werd.…

Seks of seksuele relatie?

In relatietherapie leg ik vaak uit wat het verschil is tussen seks en de seksuele relatie. Het is belangrijk om de verschillen door middel van taal duidelijk te maken. Met ‘seks’ bedoel ik de daad, de goesting, het al dan niet intieme opwindende samenspel van 2 mensen. Met ‘seksuele relatie’ bedoel ik het samen vormgeven…

Hart

Wat begon midden augustus Op vakantie, onder een stralende zon en het nachtelijk gebeuk van de Oceaan. Hartkloppingen; bij het beklimmen van een helling geen adem meer hebben. Als een vis op het droge happen naar adem. Terug thuis direct naar spoedopname. Na een periode van vele onderzoeken het resultaat hartklepinsufficiëntie. Een periode van wachten…

WAT IS JOUW FAVORIETE KLEUR?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s